Publicado el

El nen meravella és de l’Inter!

Un jugador revelació de la darrera temporada del futbol andorrà és avui jugador de l’Inter d’Escaldes, es tracta de l’Arturo Riestra que s’ha unit al nostre club amb l’afany de continuar creixent i ser un trencaxarxes davant la porteria rival.

L’Arturo va arribar al nostre club després d’una temporada 2017-18 molt destacada amb el seu antic equip, la UE Santa Coloma, no solament amb el primer equip, sinó també amb la categoria Juvenil quan va lluitar fins al final per al títol que va guanyar l’Inter.

«Estic molt content d’arribar a aquest club, estic amb ganes de començar. Molt jugadors que avui són els meus companys m’havien parlat molt bé de l’Inter, ells van ser clau per convèncer-me», remarcava.

Aquest davanter nascut a Madrid fa 18 anys arriba amb les ganes de mantenir el seu bon rendiment, després de marcar set gols en 16 partits la darrera temporada.

«Aquest club ha crescut bastant als darrers anys i es veu molt fort per afrontar projectes de futur, esperem fer una bona temporada per consolidar-ne i arribar a Europa», destacava.

L’Arturo Riestra ha començat a entrenar-se amb l’Inter d’Escaldes ple d’il·lusió. Molt d’èxit, Arturo! Amb tu, SEREM MÉS!