Publicado el

En bones mans

L’Inter d’Escaldes compta amb un nou porter per al primer equip, l’Iván Periánez. El nou encarregat de posar-se els guants sap sobre el repte d’arribar l’Inter i de lluitar per un lloc que no té gaire rotació.

L’Iván va arribar a un acord amb el nostre club per afegir-se a la plantilla per la temporada 2018-19 i va començar a treballar durant aquesta primera setmana d’entrenaments.

«És un projecte molt bó, hi han companys que conec fa temps i em ve molt de gust venir aquí per aportar una mica de veterania. Es veu un bon organigrama, bons jugadors i un bon sistema. Crec que és possible fer un bon any», remarcava.

Periánez té 36 anys i és un vell conegut del futbol andorrà per la seva trajectòria que inclou deu convocatòries a la selecció absoluta d’Andorra, malgrat no haver-hi jugat cap partit internacional.

«Per la meva alçada, tinc un bon joc aeri, sóc bastant àgil pel fet de ser molt primet, m’agrada jugar als peus i em faig respectar. Un porter ha de tenir confiança», assegurava.

L’Iván s’afegeix al llistat de porters del primer equip que compta a més amb el Joan Bayona i el Marc Navarro. Molt d’èxits, Iván! Amb tu, SEREMMÉS!