Publicado el

Defensa de Vigo

L’Inter d’Escaldes continua reforçant-se per al curs vinent amb un jugador de molta experiència i, sobretot, serietat: l’Ivan Vigo s’afegeix a la nostra plantilla amb l’objectiu de col·laborar i donar-ho tot amb la nostra samarreta.

El lateral de 31 anys va arribar a un acord per ser jugador de l’Inter durant la propera temporada. L’Ivan Vigo és un jugador molt regular, amb ordre defensiu i amb una conducta irreprotxable dins i fora del camp.

«Molt content, des del primer moment que em vam fer la possibilitat de formar part d’aquest equip, jo encantat. És un repte molt bonic, molt ambiciós, per això estic aquí perquè volem portar-lo a terme i des de ja treballar per aconseguir-lo», assegurava.

L’Ivan, nascut i resident a La Seu d’Urgell, és un vell conegut de la lliga andorrana després de jugar quatre temporades a la UE Sant Julià i compta amb experiència en competicions europees.

«L’Inter és un club molt seriós per ser el seu primer any a la Primera Divisió, i ha ficat les coses difícils a cada partit. Jo que estava al Sant Julià, només vam guanyar al minut 119, l’últim de la pròrroga, sinò, també era candidat per anar a Europa», afegia.

L’Ivan Vigo va començar els entrenaments amb el nostre equip amb ganes de lluitar. Molt d’èxits, Ivan! Amb tu, SEREM MÉS!