Publicado el

El Canario vol volar

L’Inter d’Escaldes continua potenciant la plantilla del primer equip de cara al curs vinent. Ara és el torn de presentar el lateral esquerrà Eric Rodríguez, més conegut com Canario, que arriba al nostre club amb referències molt bones i properes de casa seva.

Canario ha fitxat per l’Inter amb el repte d’aportar amb la seva feina pel costat esquerre del nostre equip. L’ex internacional sub 21 per Andorra és un jugador que vol agafar continuitat després de nou temporades a la UE Sant Julià.

«És un nou projecte amb molt orgull, aviam com surt tot. És un club amb relació amb el futbol, amb molta experiència. Sóc un jugador amb caràcter, que dóna tot al camp i que sempre surt a guanyar», comentava.

Malgrat haver-hi fitxat enguany, l’Eric coneix l’Inter molt a prop: és fill de Manuel Rodríguez, Tonono, director de formació i captació de la UD Las Palmas i un vell amic d’aquesta casa, i a més és germà del Rayco, jugador del nostre primer equip la darrera temporada i avui entrenador del nostre futbol base.

«El meu pare em va dir que és gent de futbol, que tot va per un bon camí, i el meu germà se’n va perquè volia una cosa més tranquila però em deixa el seu número, el 14», aclaria.

L’Eric ha començat a entrenar-se amb la resta de la plantilla amb el somni d’assolir els nostres objectius. Molt d’èxit, Canario! Amb tu, SEREM MÉS!