Publicado el

Amb el coratge xarrua

El nostre primer equip se segueix reforçant per a la temporada 2018-19, ara amb un dels jugadors més destacats de la Lliga Nacional els darrers anys: Mateo Rodríguez, que pot jugar en qualsevol posició de la defensa. Un jugador que promet deixar-se la pell al camp.

Malgrat la seva joventut, el Mateo compta amb una trajectòria important a la seva carrera: nascut futbolísticament al club Defensor Sporting del seu país Uruguai, va arribar a Espanya i va jugar amb la UE Llagostera fa cinc anys. L’Inter d’Escaldes serà el seu cinquè club al Principat, després de jugar a l’FC Andorra, l’FC Lusitans, la UE Sant Julià i la UE Engordany.

«L’Inter és un projecte nou, bonic, amb ganes i amb un gran grup humà. Estic molt il·lusionat amb aquest club, esperem arribar el més amunt possible. Si les coses es facin bé, així com les hi fa l’Inter, sense cap mena de dubte el club ha d’estar jugant Europa aviat», comentava.

L’uruguaià pot jugar de lateral i de pivot, tanmateix la seva posició natural és la de defensa central. Malgrat això, és un home que sovint arriba a la porteria rival, de fet, va marcar cinc gols en 24 partits de l’últim curs.

«Sóc un jugador polivalent, puc jugar a la línia defensiva, també com a extrem per ambdós costats», afegia.

El jugador, reconegut com a aficionat al Nacional de Montevideo del seu país natal, s’entrena amb la resta de la plantilla i comença a implicar-se amb el nostre club. Molt d’èxit, Mateo! Amb tu, SEREM MÉS!