Publicado el

Format al costat d’una estrella

L’Inter d’Escaldes continua amb el repte de potenciar la plantilla del seu primer equip, i ho fa amb un vell conegut de la Lliga Nacional: Bruno Raposa Fernandes, més conegut com Bruninho, que va compartir la seva formació futbolística amb un astre mundial.

El Bruninho ha arribat a un acord per afegir-se al nostre club durant la temporada 2018-19, després de temporades a l’FC Lusitans, la UE Sant Julià i la UE Engordany des de la seva arribada al país el 2012.

«M’agrada l’organització del club, que compti amb una seu, xarxes socials, la divulgació, els nens que hi han a la base, tot això serveix per crèixer», remarcava.

El jugador portuguès va jugar a la selecció sub 16 i sub 17 del seu país, completant 18 partits, i va tenir formació futbolística al Sporting Clube de Portugal on va compartir vestidor amb el astre mundial Cristiano Ronaldo.

«Sóc un jugador polifuncional, sé adaptar-me a cada partit. És un repte per mi estar a l’Inter, intentar gaudir d’una nova experiència amb aquest club per assolir els seus objectius», sentenciava.

L’extrem s’ha integrat a la nostra plantilla amb moltes ganes d’assolir els nostres objectius. Molt d’èxit, Bruninho! Amb tu, SEREM MÉS!