Publicado el

Trencant rècords

Sergio Moreno i Ilde Lima després del partit a Letònia

La selecció absoluta d’Andorra comença el seu camí a la UEFA Nations League construint una història impensada fa uns anys, però, avui el progrés està donant fruits. Hi ha hagut presència del nostre club amb la selecció.

L’empat sense gols contra Letònia a l’estadi Daugava de Riga serà la nova fita de la història del nostre futbol: mai s’havia aconseguit un punt com a visitant en un partit oficial de competicions UEFA. El recordat 0-0 contra Macedònia en 2005 va ser durant el Premundial d’Alemanya, doncs l’empat de dijous quedarà emmarcat per sempre.

Per si no n’hagués prou, Andorra ha trencat el seu millor registre sense encaixar gols: en hores d’ara compta amb 390 minuts i al partit contra Kazakhstan dilluns, la Tricolor arriba amb quatre partits imbatuda i amb la porteria en zero.

Ludo Clemente va sortir com a titular (foto: captura de TV)

El nostre nou defensa Ilde Lima, capità de la selecció andorrana, ha jugat el seu 114è partit amb l’absoluta, va tenir una ocasió de gol al minut 37 i va rebre targeta groga al minut 72. El nostre migcampista Sergio Moreno ha estat a la banqueta i l’entrenador del nostre Aleví, Ludo Clemente, va jugar 81 minuts.

CABANES AMB LA SUB 21

Per la seva banda, la selecció sub 21 va caure al seu partit del Preeuropeu contra Escòcia a Edimburg per 3-0. El nostre defensa Josep Maria Cabanes va estar a la banqueta. Dimarts, la selecció visita Ucraïna.

Josep Maria Cabanes a la banqueta al partit contra Escòcia (foto: captura de TV)