Publicado el

Començant l’enlairament

L’Inter d’Escaldes fa oficial un nou fitxatge amb molta projecció, el porter Nicolás Monetti que es posarà al servei del club. Malgrat la seva joventut, compta amb experiència al futbol català.

El Nico va signar el seu contracte amb el nostre club per afegir-se al primer equip. El porter argentí va arribar a Andorra per motius familiars i volia continuar la seva carrera esportiva en un club seriós i competitiu.

«La valoració ha estat bastant alta, la veritat, com a mínim li donaria un 9. Vaig mirar la pàgina web de l’Inter i la veritat no m’ho creia quan vaig arribar-ne», comentava.

El Nico es tracta d’una aposta de futur perquè té 19 anys, però, compta amb formació al CF Vilanova i fa un any va disputar el títol de a categoria preferent amb el CD La Floresta.

«Sóc un porter molt àgil, flexible i amb molt impuls. Els entrenaments han estat intensos, hem fet una pretemporada correcta i els companys són molt bons, m’han acollit molt bé. He de treballar per guanyar un lloc a l’equip», afegia.

El jugador nascut a Buenos Aires a més va tenir experiència com a porter de l’hoquei patins al CP Igualada. Amb el pas dels anys la seva passió per la porteria ha crescut un parell de metres i avui vol ficar-la al servei de l’Inter. Molt d’èxit, Nico! Amb tu, SEREM MÉS!