Publicado el

Al ritme del vallenato

L’Inter d’Escaldes afegeix un nou davanter per al primer equip, el colombià Rodrigo Vergara. Es tracta d’un davanter amb experiència com a professional i que vol deixar tota la pell al camp per assolir els nostres objectius.

El Rodrigo va arribar a un acord per jugar amb el nostre primer equip, després d’un període de prova amb la plantilla. La seva velocitat i capacitat golejadora van convèncer al cos tècnic i des d’avui oficialment és jugador de l’Inter.

«Estic molt content, agraït de Déu d’aquesta oportunitat. Espero poder aportar el meu granet de sorra per ajudar aquest gran club. Ja sabia una mica de l’Inter per la seva serietat aquí a Andorra, no vaig tenir cap dubte a l’hora de venir», reflexionava.

El nascut a Cartagena de Indias, ciutat del Carib colombià, compta amb experiència com a jugador professional, després d’integrar-se la temporada 2015 al Boyacá Chicó del seu país i de fitxar el 2017 pel club peruà Universidad César Vallejo. Enguany el davanter va arribar al Principat.

«Sóc un davanter molt ràpid, amb un joc aeri molt fort i amb un xut molt potent», afegia.

Amb el fitxatge del Rodrigo, la plantilla del primer equip queda tancada per començar el repte més proper, la Lliga Nacional 2018-19. Molt d’èxit, Rodrigo! Amb tu, SEREM MÉS!