Publicado el

Treballant i treballant

Fins al final, sense baixar els braços. Així desenvolupa el seu treball la selecció andorrana de futbol, que un altre cop va demostrar el seu esperit de lluita malgrat l’adversitat. Va haver-hi presència de l’Inter a l’últim partit.

L’empat contra Kazakhstan a un gol a l’Estadi Nacional d’Andorra la Vella reflecteix el bon moment de la Tricolor que, tot i trencar-se el rècord de mantenir la porteria imbatuda en 455 minuts, va continuar amb el seu ritme competitiu davant seleccions que compten amb millor rànking FIFA. L’equip nacional va igualar el marcador al minut 86 amb un gol de Jordi Aláez.

El nostre nou defensa Ilde Lima, capità de la selecció, va completar el seu partit número 115 amb la samarreta del Principat. «A la vida és molt important el respecte i, darrerament, a les seleccions les hi falta davant Andorra. Nosaltres treballem com professionals, tot i no guanyar milions d’euros. El que fem és molt bó», criticava el capità en referència als qüestionaments de part de la premsa del visitant.

L’altre jugador del nostre primer equip, Sergio Moreno, va estar a la banqueta. Per la seva banda, l’entrenador del nostre equip Aleví, Ludo Clemente, va jugar 69 minuts.

Andorra queda en la segona posició del grup 1 de la Lliga D de la UEFA Nations League, encara sense encaixar derrotes enguany i per primera vegada en tota la història l’absoluta va aconseguir empatar un partit que començava perdent.

Ilde Lima i Sergio Moreno, tots dos jugadors del primer equip, celebren després del partit contra Kazakhstan.