Publicado el

«L’inici és molt prometedor»

Virgili amb el seu fill Albert durant un entrenament de l’Inter

Mentre el primer equip de l’Inter d’Escaldes està a punt de començar la seva participació a la Lliga Nacional 2018-19, hem aconseguit una valoració de luxe: el nostre davanter Albert Virgili, tot i estar lesionat, segueix formant part d’aquesta família.

L’Albert va fer costat des del primer dia de la pretemporada del nostre equip, que va afegir deu jugadors més el cos tècnic. La pretemporada va tancar-se amb tres victòries en tres partits amistosos.

«L’inici és molt prometedor. He vist que el nivell ha pujat considerablement, molt professional i humanament segueix la mateixa línia de la temporada passada, que és ho que defineix a l’Inter com a una família», valorava.

Virgil va compartir vestidor amb el Genís Soldevila a l’FC Ascó, ara tornen a trobar-se

El davanter tarragoní va coincidir amb el nostre nou entrenador, Adolfo Baines, quan era un integrant del cos tècnic del Gimnàstic de Tarragona fa cinc temporades. Aquesta temporada l’Adolfo s’estrena com a primer entrenador d’un equip.

«És un professional dels peus al cap, dóna sempre més del cent per cent del que pot donar. He parlat amb ell i li fa molta il·lusió aquest projecte i està molt agraït que l’Inter aposti per ell», remarcava.

Virgili continua en fase de recuperació després de patir la ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre durant el partit de l’Inter contra la UE Santa Coloma a l’abril.

«Estic cada dia millor, de mica en mica fent cosetes per recuperar-me. Estic ratllant els dies al calendari per tornar al camp i estar a tope», assegurava.

A prop de la seva família, l’Albert Virgili vol viure dies feliços amb el somni de tornar a vestir la nostra samarreta. Som-hi ‘Virgi’, amb tu SEREM MÉS!

Virgili celebrant un dels 10 gols que va marcar la temporada 2017-18