Publicado el

Ara sí que estem tots

El primer equip de l’Inter d’Escaldes va fer oficial les incorporacions de deu jugadors i del seu nou entrenador, l’Adolfo Baines, però, faltava la resta del cos tècnic. Hi ha noves cares per aquesta temporada.

La principal novetat és la nova funció del Renato Ribeiro com a segon entrenador. Malgrat patir la ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre al març passat jugant un partit de l’Inter contra l’FC Lusitans, el portuguès ha volgut continuar a prop del camp i avui col·labora amb la feina de l’Adolfo Baines.

A més el club va afegir els serveis del preparador físic Luis Santana i del fisioterapeuta Dani Bazán, reconeguts professionals en les seves tasques dins del Principat. L’encarregat del material José Ramón Pascual ‘Pasqui’ continua una temporada més amb el nostre equip.

Els integrants del cos tècnic del primer equip han estat acompanyats del nostre team manager, Jordi Pujol. Benvinguts! Tots junts, SEREM  MÉS!

D’esquerra a dreta: Dani Bazán, Luis Santana, Adolfo Baines, Renato Ribeiro, ‘Pasqui’ i Jordi Pujol.