Publicado el

Tret d’un barret

Al futbol no s’ha creat res millor que guanyar, sobretot, quan s’inicia una competició. L’Inter d’Escaldes ha patit a l’inici de la Lliga Nacional 2018-19, però ha assolit una victòria que ens dóna molta convicció.

L’Inter ha guanyat per 2-1 contra l’FC Ordino al primer partit oficial de la temporada. El nostre equip ha lluitat de valent davant un rival que ha demostrat que aquesta temporada no hi haurà cap partit fàcil.

VEGEU IMATGES DEL PARTIT CONTRA L’FC ORDINO

L’Óscar Reyes ha marcat de cap al minut 44, donant molta esperança desprès de la primera part. Malgrat l’empat transitori del rival al minut 75, un golàs de l’Ivan Vigo al minut 89, un xut per l’escaire, ha tancat el marcador a favor de l’Inter.

L’equip blaunegre ha començat la Lliga amb tres punts molt importants per continuar somiant per aconseguir els nostres objectius.

L’Óscar Reyes ha marcat el primer gol de la Lliga 2018-19