Publicado el

Cada vegada més Inter

Neix una nova idea per al creixement de l’Inter d’Escaldes: un ambaixador itinerant. L’Oriol Fité, jugador del primer equip la darrera temporada, comença el seu recorregut pel món portant la samarreta del nostre equip.

El lateral va decidir fer una pausa a la seva carrera futbolística per potenciar el projecte ‘Mochila y Mundo‘ de la seva propietat, on narra les vivències dels seus destins de viatge. L’Inter va donar suport al seu projecte, juntament amb la iniciativa benèfica Gol Solidari.

«És un projecte que volia fer des de sempre perquè viatjar m’agrada molt. L’Inter és com la meva segona casa, l’any passat vaig estar molt a gust, malgrat la lesió, i finalment ens ajudarem entre tots», remarcava.

L’Oriol comença la seva ruta el 3 d’octubre a Río de Janeiro, a Brasil, tot seguit visitar la Patagònia argentina i xilena, a més de recórrer Bolívia i Perú, per setmanes després creuar l’oceà Pacífic cap al sud-est asiàtic.

«La intenció de qualsevol viatge és conéixer estadis de futbol i si puc poder anar a veure partits. Espero poder veure algun partit a Brasil», afirmava.

Les aventures del nostre ambaixador itinerant seran publicades al seu web de Mochila y Mundo, a més de la nostra difusió dels moments més destacats amb la nostra samarreta, tots classificats a la secció ‘Ambaixador itinerant‘ de la categoria Club del nostre web. Molt d’èxit, Oriol! Amb tu, SEREM MÉS!