Publicado el

Tot queda en família

Dissabte comencen les Lligues del futbol base d’Andorra i l’Inter d’Escaldes tindrà participació en cadascuna de les categories amb almenys un equip. Serà un moment molt especial per a la família Puga-Mazón Caetano que compta amb quatre jugadors a la nostra Escola.

El major dels germans és l’Álex, nascut el 2 de setembre del 2001, que continua a l’equip Juvenil, el campió vigent de la categoria, paral·lelament integra les plantilles del primer equip i de l’equip filial.

Els germans següents són l’Allande, amb data de naixement el 16 de novembre del 2005 i davanter del nostre Infantil, i l’Aitor, nascut el 21 d’abril del 2009 i que també s’acosta a la porteria rival a la categoria Benjamí. Tanca el llistat familiar la Lola, nascuda el 5 d’abril del 2012 i que serà una de les jugadores històriques del nostre club quan el nostre equip Femení faci el seu debut el mateix cap de setmana.

VEGEU AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DEL FUTBOL BASE

Tots quatre jugadors, encapçalats dins de la família pel Chema i l’Anabel, aficionats molt implicats de l’Inter, esperen amb ànsies els seus partits per defensar la samarreta de l’Inter una altra temporada. Som-hi, família! Amb tots vosaltres, SEREM MÉS!