Publicado el

És un carnaval

El nom de l’Inter d’Escaldes va arribar cap a un dels indrets més importants del futbol mundial, l’estadi Maracanã. El nostre ambaixador itinerant, l’Oriol Fité, va aprofitar l’oportunitat durant el primer destí del seu viatge arreu del món.

El nostre defensa de la darrera temporada va començar la seva travessia a la ciutat de Rio de Janeiro, sempre portant la samarreta del nostre club amb la col·laboració de Gol Solidari i del seu web Mochila y Mundo.

L’Oriol va viure l’experiència d’estar a l’estadi Maracanã, un dels dos estadis del món en albergar dues finals d’una Copa del Món de futbol, el 1950 i el 2014. El nostre ambaixador va veure el partit entre el Fluminense i el Paraná, válid per la lliga de Primera Divisió de Brasil.

Fité continua la seva aventura per l’Amèrica del Sud. Quina serà la seva propera parada del seu viatge amb la nostra samarreta?

El Crist Redemptor del mont Corcovado i l’Escala Selarón, indrets tradicionals de la ‘Cidade Maravilhosa’