Publicado el

Si cal, amb el cap

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes continua exhibint la seva línia de futbol per competir durant aquesta temporada a la Lliga de Segona Divisió, plantant cara fins i tot als equips consolidats de la categoria.

Dissabte va ser el moment de demostrar el nivell davant el CE Carroi, actual capdavanter de la competició. El segon camp del Centre d’Entrenament de la FAF va ser l’escenari per veure el futbol aguerrit i combatiu de l’Inter B que va trobar-se amb un rival molt dur i que va provocar un partit amb molta fricció.

El Carroi es va posar per davant al marcador per 2-0 però l’Inter B va aconseguir l’empat abans del descans. A la represa el rival va marcar dos gols i el nostre equip va escurçar diferències amb un penal al minut 89. Amb l’Inter B bolcat a l’atac buscant l’empat final, un contraatac a favor de l’oponent va determinar el 3-5 definitiu.

El nostre equip compta oficialment amb tres punts, però, s’haurien de afegir-ne tres quan es ratifiqui la victòria de la setmana passada contra el CE Jenlai.