Publicado el

Líders amb remuntada

Al futbol no s’ha fet res millor que guanyar, sobretot quan es capgira el marcador. El primer equip de l’Inter d’Escaldes va viure l’experiència de remuntar un marcador advers per aconseguir la victòria i el capdavant de la classificació.

El triomf per 2-1 contra l’FC Lusitans remarca la filosofia del nostre equip, que és lluitar fins al final sense perdre la calma. Tant és així que diumenge l’Inter va dominar el joc, malgrat no generar gaires ocasions davant la porteria rival, però va saber sentenciar als moments claus.

VEGEU MÉS IMATGES DEL TRIOMF CONTRA L’FC LUSITANS

Tot i concedir un penal a la primera part, l’Inter va aconseguir capgirar el marcador en només dos minuts: al minut 76 va marcar el Carlos Gomes i al minut 78, el Genís Soldevila va segellar la victòria. Tots dos jugadors es van estrenar davant les xarxes rivals aquesta lliga.

El nostre equip va aprofitar l’empat de la UE Sant Julià i torna a ser el capdavanter de la Primera Divisió, amb 10 punts. La propera jornada inclou la visita a Prada de Moles per jugar contra l’FC Encamp, cuer de la competició.

CADA VEGADA MÉS INTER

Diumenge al Centre d’Entrenament de la FAF es va viure un partit amb un ambient molt especial, destacant la presència del David i la Michaela Jona, provinents des de la ciutat alemanya de Würzburg i que van aprofitar l’avinentesa de les seves vacances per veure l’Inter.

A més a més, els argentins Federico, Lautaro i Enzo van estar per primer cop al camp de la Borda Mateu per veure el futbol andorrà i van coincidir amb el nostre equip. Esperem comptar amb tots ells com a aficionats de l’Inter!

El David Jona amb el nostre defensa Ilde Lima celebrant el triomf. A la foto de sota, el Federico, el Lautaro i l’Enzo.