Publicado el

La nostra samarreta al plató

L’Ilde Lima en un plató ple d’Inter (imatges: Esport3)

El nom de l’Inter d’Escaldes, un altre cop, ha destacat a la premsa internacional. Tot això, gràcies al nostre defensa Ilde Lima, convidat al programa El Club de la Mitjanit i que havia preparat una sorpresa.

L’Ilde ha portat una samarreta del nostre primer equip amb la intenció d’exhibir-la i sortejar-la entre els televidents del programa d’Esport3. El programa de televisió ha impulsat una campanya a la xarxa social Twitter amb el hashtag #InterMitjanit per aconseguir la nostra samarreta, que finalment ha guanyat el Gerard Boldú.

«El futbol andorrà és molt humil pero s’ha de conéixer la nostra realitat. Espero que aquest tipus de sorteigs serveixen per donar-nos a conéixer amb respecte», assegurava.

És la segona vegada que un jugador del nostre club és convidat al mateix programa, després de l’aparició d’Alberto Lopo al febrer. L’Ilde ha estat el mateix dia de la prèvia del partit de la Lliga de Campions d’Europa entre el FC Barcelona i l’Inter de Milà. La coincidència dels noms dels equips ha provocat més d’alguna confusió al programa.

«Avui sóc de l’Inter… l’Inter d’Escaldes. És un projecte molt il·lusionant i per això he triat estar a l’Inter. Ara mateix estem primers però la Lliga és molt llarga», remarcava.

MÉS SAMARRETES I MÉS PARTITS

Ilde Lima és un dels jugadors de l’Inter d’Escaldes que actualment és part de la selecció absoluta d’Andorra. El defensa és el jugador amb més internacionalitats a la història de la nostra selecció, amb 117 partits.

«Ara comença la fase de classificació per a Europa, la meva intenció és acabar-la. M’agradaria superar el rècord d’internacionalitats», confesava l’Ilde, a 67 partits del rècord que compta l’egipci Ahmed Hassan.

L’Ilde espera augmentar el seu número d’internacionalitats amb les properes jornades de la UEFA Nations League contra Geòrgia i Letònia a l’Estadi Nacional. Enguany l’absoluta va estar gairebé deu mesos imbatuda.

«De mica en mica donem guerra, abans ens portavem golejades i avui són cada vegada menors. Estem limitats per la nostra quantitat de població però donem guerra, que és el que volem fer», manifestava.

El nostre defensa és un reconegut col·leccionista de samarretes de futbol. Segons l’Ilde, compta amb prop de 800 samarretes i el nombre d’equipacions puja cada temporada.

«Hi ha una mica de tot, anava canviant de mica en mica, sóc un friki de les samarretes. L’habitació on tinc les samarretes és una mica part de la història de la selecció d’Andorra», concloïa.