Publicado el

Ànims, Álex!

Un dels jugadors més reconeguts de tot el nostre club pateix una de les lesions més greus dins de la carrera d’un esportista. Álex Puga ha de passar per una prova molt dura, però, no li deixarem sol.

L’Álex va patir la ruptura del lligament creuat anterior del seu genoll esquerre. El diagnòstic va ser greu després de rebre un cop de peu a la cama durant l’últim partit de l’Inter B contra el CE Carroi. El lateral dret se sometrà a una intervenció quirúrgica el proper 11 de desembre i s’espera una recuperació de nou mesos abans de tornar a jugar.

Puga havia jugat cinc partits amb el nostre equip filial, a més d’un partit amb el Juvenil i una convocatòria per al primer equip a la temporada 2018-19. El curs passat va ser el primer jugador del Juvenil en debutar amb el primer equip, assolint tres partits a la Primera Divisió, i va ser un dels campions de la darrera Lliga de Primera Divisió Juvenil.

L’Álex, de 17 anys, a més col·labora amb les categories més petites de la nostra Escola i és el fill major d’una família plena de jugadors del nostre futbol base.

Si la força de l’Álex per recuperar-se fos tan gran com la seva implicació, segur que li tornarem a veure al camp molt aviat. Força Álex! Amb tu, SEREM MÉS!

Amb només 16 anys, Álex va estrenar-se a la Primera Divisió. Aquí el dia del seu debut contra la UE Engordany a l’octubre del 2017.