Publicado el

Avançant a la classificació

Foto: arxiu

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes segueix demostrant els seus progressos a la seva primera temporada a la lliga de Segona Divisió. Tant és així que l’últim triomf permet assolir el millor rendiment de l’equip fins ara.

La victòria contra l’Sporting d’Escaldes per 8-0 és, en hores d’ara, el resultat més voluminós de l’Inter B durant aquest curs. El nostre equip és el tercer equip més golejador de la temporada, juntament amb l’FS La Massana, amb vint gols.

El triomf permet l’Inter B pujar cap a la sisena posició amb nou punts, el millor lloc aconseguit en la temporada fins ara. El filial compta amb tres victòries, sobretot, després de la ratificació del triomf contra el CE Jenlai per 5-0.

L’Inter B descansa a la propera jornada de la Segona Divisió.