Publicado el

A la fi del món

L’Oriol amb jugadores del futbol sala argentí

El nom de l’Inter d’Escaldes segueix arribant cap als últims racons del món, gràcies al nostre ambaixador itinerant que porta la samarreta blava i negra durant les seves aventures, ara a l’extrem austral.

Oriol Fité ha arribat a la Patagònia argentina al visitar la ciutat d’Ushuaia, coneguda per ser una de les ciutats més australs del món. Només arribar a aquesta ciutat, «Uri» va trobar-se amb dos equips de futbol sala femení: el Sindicato Petroquímico i el Sindicato de Trabajadores Municipales de Bahía Blanca. Tots dos equips van retratar-se amb la nostra samarreta.

Per si no n’hagués prou, més futbol dins del seu viatge: el nostre ambaixador va veure l’activitat de la Lliga Ushuaiense de Futbol, particularment al club AATEDYC. L’Oriol ha estat capaç de combinar la motxilla de viatges amb la pilota.

Oriol Fité amb Lucas Ceballos, jugador de l’AATEDYC

Aviat el nostre ambaixador continua el seu recorregut cap a Xile, sempre amb la nostra samarreta amb l’associació del seu web Mochila y Mundo i el patrocini de Gol Solidari.

L’INTER EN UN ALTRE ESTADI MUNDIALISTA

Abans d’arribar a la Patagònia, Oriol Fité va estar a la ciutat argentina de Córdoba, que té l’estadi Mario Alberto Kempes, batejat en homenatge a l’exdavanter argentí. Kempes ha estat l’únic jugador a la història de les copes del món en guanyar el premi al millor jugador i alhora ser el màxim golejador del torneig, quan va assolir el títol amb l’Albiceleste a la Copa del Món de 1978.

El nostre ambaixador a l’estadi mundialista Mario Alberto Kempes