Publicado el

Robi-rècord

Marcos Robinat amb la samarreta número 5 després del triomf de la Sub 17 (foto: FAF)

Un jugador de l’Inter d’Escaldes forma part d’una fita dins de la història de les seleccions nacionals d’Andorra. El nostre defensa Marcos Robinat va participar a l’últim triomf de la selecció sub 17 per tancar el Pre-europeu de la categoria.

La victòria per 3-0 contra Armènia és un dels resultats més abultats en favor d’Andorra en tota la història de partits oficials de les seves seleccions nacionals. El darrer partit de la Sub 17 iguala el triomf per 3-0 contra San Marino aconseguit per una altra selecció de la categoria, però, a la fase classificatòria del 2008.

La Sub 17 de Robinat, que va jugar el 90 minuts, va estar a prop de marcar després d’un xut al pal. Si n’hagués estat gol, hauria superat la victòria de la Sub 19 davant Liechtenstein el 2016, que va guanyar per 4-2 i que fins ara és el triomf oficial andorrà amb més gols de tota la història.

El defensa del nostre equip Juvenil, a més de ser titular contra Armènia, va jugar els 90 minuts contra Croàcia i els últims 20 minuts contra Itàlia al grup 13 del Pre-europeu, que Andorra va tancar al tercer lloc amb tres punts.

“Representar el teu país és un mèrit per tu i tenir una experiència a un país que no és el teu i anar-te’n de viatge i jugar el que més t’agrada és una gran experiència. Si he arribat a la selecció és gràcies a l’Inter”, va dir el Marcos l’abril passat després de participar al Torneig de Desenvolupament de la UEFA que Andorra també va tancar amb un triomf.

Estadístiques: RSSSF.com

Marcos Robinat amb les seves dues passions: l’Inter i la selecció d’Andorra