Publicado el

Sempre hi ha quelcom positiu

El primer equip de l’Inter d’Escaldes no ha pogut tancar la primera volta de la Lliga Nacional 2018-19 al capdavant, però, aconsegueix una fita mai vista abans i, per si no n’hagués prou, un important lloc per encarar la propera Copa Constitució.

El nostre equip no va segellar un capdavant històric després de caure contra la UE Engordany per 2-0, en un partit amb moltes ocassions de gol en favor de l’Inter, sobretot a la segona part, però el travesser i el porter rival van negar la posssibilitat almenys per escurçar diferències.

VEGEU IMATGES DEL PARTIT CONTRA LA UE ENGORDANY

No obstant això, el nostre primer equip mai havia estat només al capdavant o al segon lloc en tota una volta de la Primera Divisió andorrana. La temporada 2000-01 va assolir el capdavant només per una jornada (la quarta), la temporada 2002-03 va estar a la segona posició per dues jornades (la catorzena i la quinzena) i la temporada 2017-18 va compartir el lideratge les tres primeres jornades.

El resultat de l’últim partit deixa l’Inter a la segona posició amb 13 punts, dos per sota el líder, la UE Sant Julià. Aquest lloc permet que el nostre equip accedeixi en forma directa als quarts de final de la Copa Constitució 2019.

Pilota al travesser després del cop de cap de Carlos Gomes al minut 6

VISITA IL·LUSTRE

El partit de l’Inter va tenir un aficionat il·lustre, Carles Cortés, del Departament de Comunicació del Nàstic de Tarragona. El periodista va compartir experiències amb l’Inter a la nostra seu social i va compartir amb el nostre entrenador, Adolfo Baines, exmembre del cos tècnic de l’equip tarragoní.

Carles Cortés, amb ulleres, i el nou aficionat Lluis Guzmán durant el partit de l’Inter