Publicado el

Torna el futbol base!

Diferents equips del futbol base de l’Inter d’Escaldes tornan a la competició dissabte, després d’una setmana de vacances sense partits de lliga. Ara podeu saber el detall de cada una de les nostres categories.

Seran vuit partits, des de la categoria Prebenjamí fins al Juvenil, que la nostra Escola juga aquest cap de setmana després de l’aturada de les lligues de base a causa del Pont de Tots Sants. L’única categoria que no té partit és l’Infantil que descansa aquesta jornada.

VEGEU LA PROGRAMACIÓ DEL NOSTRE FUTBOL BASE

Juntament amb la programació detallada del nostre futbol base, des d’ara estan disponibles les plantilles actualitzades de cada categoria, amb el nom dels jugadors i de l’entrenador. A més actualitzarem les fotos el més aviat possible. Només s’ha de clicar el nom de la categoria al menú superior del nostre web.

Perquè la nostra base és molt important, tots junts SEREM MÉS!

El Juvenil juga un partit molt important per al capdavant de la seva categoria