Publicado el

Amb el cant d’un ‘Gallo’

El primer equip de l’Inter d’Escaldes un altre cop va tastar el gust dolç de la victòria als minuts finals, sobretot, amb l’ingredient addicional de l’autor dels gols del nostre equip que va celebrar durant aquesta jornada per partida doble.

Xavi Gallart va marcar els gols del triomf de l’Inter sobre l’FC Ordino. Les primeres dianes del davanter aquesta temporada van registrar-se el mateix dia del seu aniversari, doncs la plantilla li va fer abraçades força justificades.

VEGEU IMATGES DEL TRIOMF DE L’INTER CONTRA L’FC ORDINO

Els gols de Gallo van servir per aclarir un partit massa complicat, sobretot a la primera part. A la represa el nostre equip va buscar més opcions amb la pilota i no va baixar els braços malgrat l’empat momentani del rival. De fet, el 2-1 final va arribar al minut 88 del partit.

Amb aquest triomf, l’Inter compta amb 16 punts i comparteix el capdavant de la classificació amb la UE Sant Julià que va empatar aquesta jornada. Ara la Lliga s’atura una setmana a causa dels partits de seleccions, però, amb la satisfacció de fer un nou pas endavant.

Primer partit com a titular de Xavi Andorrà, que a més ha estat el capità de l’equip