Publicado el

El roc del Pirineu

Ilde Lima durant la primera part contra Geòrgia

La selecció andorrana segueix imbatuda a casa. Sí. A més a més, està molt a prop d’aconseguir una fita mai abans vista. Amb presència de jugadors de l’Inter d’Escaldes, el nostre equip nacional va deixar un molt bon gust de boca en un altre partit de la UEFA Nations League.

L’empat a un gol contra Geòrgia agafa força no solament per puntuar una selecció que només sabia de victòries i que no havia encaixat cap gol abans del partit de divendres a l’Estadi Nacional. N’és també important perquè Andorra continua puntuant com a local i, si aconseguís un altre resultat positiu davant Letònia dilluns, tancarà una fase oficial sense derrotes a casa com mai s’ha vist abans.

«L’Estadi Nacional és el nostre petit fortí i l’aprofitem. És un estadi una mica incòmode per als rivals, treure’l el millor profit és tasca nostra», assegurava el nostre defensa Ilde Lima, capità de la selecció andorrana.

L’Ilde va jugar tot el partit i va completar el seu partit internacional número 118. Per la seva banda, el nostre migcampista Sergio Moreno va estar a la banqueta. Tots dos jugadors de l’Inter segueixen concentrats amb la resta de la selecció absoluta per a l’últim partit de la UEFA Nations League.

L’INTER DINS I FORA DEL CAMP

A més dels nostres jugadors abans esmentats, una bona part de membres del nostre club va estar a la grada de l’Estadi Nacional per fer costat a la selecció andorrana. Jugadors del primer equip, l’equip filial i de totes les categories de la nostra base van ser-hi donant suport durant tot el partit.

A sobre, Adolfo Baines i Renato Ribeiro, entrenadors del nostre primer equip. A sota, jugadors del nostre futbol base.