Publicado el

Una dura retrobada

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes va tornar a disputar partits de la Lliga de Segona Divisió després d’un temp i, malauradament, la retrobada va ser amb una derrota contra un dels equips forts de la categoria.

L’Inter B va caure davant la Penya Encarnada d’Andorra per 4-0 en un partit disputat al Camp d’Esports d’Ordino. Tot i tenir la possesió de la pilota durant bona part de la primera meitat, el rival va resoldre amb gols en moments claus. De fet, un gol en contra només començar la represa va reduir les oportunitats del nostre equip, malgrat no deixar de lluitar fins al final.

VEGEU IMATGES DEL PARTIT CONTRA LA PENYA ENCARNADA

D’aquesta manera el nostre filial torna a disputar un partit oficial després de 21 dies, ja que fa dues setmanes la Lliga va aturar-se per al Pont de Tots Sants i la darrera jornada l’Inter B va tenir la seva jornada de descans.

Amb el CE Jenlai retirat de la competició, el nou ordre de la classificació deixa l’Inter B al setè lloc amb sis punts. El proper partit del nostre equip serà dissabte vinent contra l’Atlètic d’Escaldes.

Gabriel Leighton va intentar davant la defensa rival