Publicado el

«He aprofitat el premi»

Sergio Moreno va tenir una destacada presentació a l’últim partit de la selecció andorrana a la UEFA Nations League. El capità del primer equip de l’Inter d’Escaldes va jugar com a titular juntament amb el nostre defensa Ilde Lima, que no va acabar gens bé el partit.

El migcampista de l’Inter va ser un dels jugadors més destacats del partit de l’absoluta d’Andorra contra Letònia, que va acabar amb un empat sense gols. La darrera presentació de Moreno des del primer minut amb la selecció havia estat el 3 de setembre de 2015, durant la derrota d’Andorra contra Israel per 4-0 al Pre-europeu.

«Estic molt content pel partit que hem fet tots en general, però, personalment estic molt content. Feia tres anys que no jugava com a titular i m’he trobat molt bé i estic molt feliç d’haver-hi participat i aconseguir un punt», assegurava Sergio quan va sortir del vestidor.

Sergio Moreno va jugar fins al minut 87

El nostre capità va jugar el seu 63è partit internacional amb l’absoluta, demostrant la regularitat que ha aconseguit a l’Inter: des de la seva arribada fa dues temporades, Sergio ha jugat 33 partits, marcant cinc gols.

«Porto treballant molt dur tant amb l’Inter com amb la selecció, avui he tingut el premi de jugar com a titular i crec que l’he aprofitat. Només queda seguir treballant més i pensar en els propers partits», concloïa.

ALARMA PER ILDE

Ilde Lima va completar el seu partit internacional número 119, tot un rècord amb la selecció, però, malauradament el nostre defensa va patir una lesió a l’espatlla dreta al minut 89.

El capità de la selecció, fins i tot, va continuar jugant els últims minuts però un cop acabat el partit va marxar ràpidament per fer-se una resonància. S’espera el diagnòstic definitiu durant les pròximes hores.

Així va jugar Ilde Lima els últims minuts, patint el dolor al braç dret