Publicado el

L’Inter a tot arreu

L’Inter d’Escaldes continua expandint-se arreu del món gràcies a la feina del nostre ambaixador itinerant que s’ha trobat amb sorpreses durant la seva estada a Xile.

Oriol Fité va estar la setmana passada a Santiago, la capital xilena, on va trobar-se amb un aficionat de l’Inter: Álex González, pare del nostre cap de premsa Coke González, i un dels seguidors més implicats del nostre equip malgrat la distància. La sorpresa per a l’Oriol va ser quan se’l va trobar amb una samarreta de l’Inter. Evidentment, la xerrada va estar plena de futbol.

Oriol Fité fent una carrera contínua a Puerto Saavedra, ciutat al sud de Xile.

El nostre ambaixador va començar el seu recorregut a Xile des de l’extrem austral, quan va visitar les Torres del Paine, declarat Reserva de la Biosfera el 1978. A la propera ciutat de Puerto Natales, Fité va trobar-se amb aficionats del futbol que li demanaven una foto amb la nostra samarreta.

El pròxim destí de l’Oriol Fité seguirà dins de Xile, però, a un dels indrets més especials del món: l’Illa de Pasqua, com sempre, amb el patrocini del web Mochila y Mundo i l’organització Gol Solidari.

El nostre ambaixador amb nous aficionats de l’Inter a Puerto Natales