Publicado el

Amb solidaritat i estil

L’Inter d’Escaldes fa un nou pas endavant. El nostre primer equip compta amb una nova equipació, però, amb patrocinadors molt especials: l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca) i l’organització benèfica Gol Solidari.

La nova equipació de color blanc manté a Nike com a marca i s’afegeix el patrocini de les institucions benèfiques del Principat. Aquesta samarreta s’estrena diumenge al partit contra l’FC Santa Coloma.

«Estem molt contents de col·laborar amb aquest projecte i ajudar a les associacions solidàries. Crec que l’esport hauria de tenir més ressò i que més clubs s’afegeixen a la causa», afirmava el nostre davanter Genís Soldevila.

Álex Puga i Genís Soldevila, juntament amb els jugadors de l’FC Santa Coloma Marc Rebés i Moi San Nicolás, llueixen el patrocini solidari.

La idea va néixer del nostre defensa Ilde Lima, juntament al davanter de l’FC Santa Coloma, Juli Sánchez, tots dos fundadors de Gol Solidari, en hores d’ara una de les institucions benèfiques amb més repercussió del país, que subhasta material de personalitats esportives i així generar diners per fer donacions.

«Crec que és una bona iniciativa que els futbolistes del país col·laborem amb quelcom. Estem molt satisfets perquè va néixer per fer alguna coseta, pero estem arribant a un punt que tenim feina. Molts esportistes ens estan donant un cop de mà», assegurava Ilde Lima.

VEGEU MÉS IMATGES DE LA PRESENTACIÓ DE LA NOVA SAMARRETA DE L’INTER

La nova samarreta, que properament serà subhastada per Gol Solidari, ha estat presentada durant un esdeveniment a la seu d’Assandca i d’AUTEA (patrocinador de l’FC Santa Coloma) i ha comptat amb la presència d’altres membres del nostre club. Amb solidaritat, SEREM MÉS!

FORÇA ILDE!

A l’esdeveniment, Ilde Lima intentava protegir-se la seva espatlla dreta. El nostre defensa va lesionar-se als minuts finals del partit de la selecció absoluta d’Andorra contra Letònia que va tancar la UEFA Nations League.

«No sóc gens optimista perquè el dolor encara hi és. Sembla que estaré alguns dies aturat perquè hi ha algun lligament tocat» deia el capità de la selecció.

Tot i anar amb compte per la seva espatlla lesionada, Ilde Lima no va perdre’s l’esdeveniment