Publicado el

Complicant un candidat

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes continua donant una imatge de lluita i moltes ganes de competir a la Lliga de Segona Divisió. Tant és així que a l’últim partit l’Inter B va fer patir un dels candidats a l’ascens.

La derrota per 1-0 contra l’Atlètic Escaldes, colíder de la categoria després del partit, és una demostració de plantar cara davant rivals amb plantilles més forts.

VEGEU IMATGES DEL PARTIT DE L’INTER B CONTRA L’ATLÈTIC ESCALDES

La primera part del partit jugat al Centre d’Entrenament de la FAF va ser amb molta intensitat però sense gaire ocasions excepte el gol del rival al minut 35. A la represa l’Inter B va buscar l’empat mitjançant el joc directe. Al minut 90 el porter Dani Lima, que havia substituït Marc Navarro, va aturar un penal.

L’Inter B queda al setè lloc de la classificació amb sis punts i la pròxima jornada tanca la primera volta contra la UE Extremenya, diumenge al Camp d’Esports d’Ordino.

El porter Dani Lima atura el penal de Xexi Suárez, exjugador de l’Inter