Publicado el

Una altra lliçó a treure

El primer equip de l’Inter d’Escaldes va desaprofitar una molt bona oportunitat de ser l’únic líder de la Lliga de Primera Divisió. Aleshores, el partit va servir per una nova demostració de solidaritat i afectuositat amb els seus companys.

La derrota contra l’FC Santa Coloma per 3-1 impedeix que l’Inter assoleixi el capdavant de la classificació. El partit va ser força complicat, sense gaire ocasions davant la porteria rival malgrat el gol matiner de Genís Soldevila al minut 2 que va deixar l’Inter en avantatge durant 60 minuts.

VEGEU IMATGES DEL PARTIT CONTRA L’FC SANTA COLOMA

L’Inter ara comparteix amb la UE Engordany la segona posició amb 16 punts, un per sota la UE Sant Julià, el capdavanter i proper rival a la Lliga.

ELS DETALLS FAN LA DIFERÈNCIA

El nostre equip va sortir al camp amb la nova equipació, presentada dijous amb el patrocini de Gol Solidari i Assandca. Per si no n’hagués prou, la plantilla va tenir un gest molt afectuós amb els jugadors lesionats: Ilde Lima, Canario i Álex Puga.