Publicado el

No hi ha res fàcil

(foto: arxiu)

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes tanca la primera volta de la Lliga de Segona Divisió amb la sensació de continuar creixent durant la seva primera temporada a la categoria. El partit contra la UE Extremenya va servir per agafar més experiència.

L’Inter B va perdre per 3-1 en un partit força disputat i a vegades violent, tant és així que el rival va acabar amb dos expulsats per doble groga i cinc amonestats. La primera part va acabar amb empat a zero però a la represa el nostre equip va trobar-se amb el joc incòmode.

El partit va servir per a l’estrena a la categoria del porter Martí Aguilera, amb 16 anys, i del davanter Joel Romà que a més va marcar el gol de l’equip al minut 90.

L’Inter B tanca la primera volta a la novena posició amb sis punts i espera el seu proper partit contra l’FS La Massana el 16 de desembre.

El porter Martí Aguilera va tenir el seu debut a una categoria adulta (foto: arxiu)