Publicado el

Sembla voluminós

El primer equip de l’Inter d’Escaldes tenia l’oportunitat d’assolir el capdavant de la classificació de la Lliga Nacional davant l’altre equip amb les mateixes possibilitats, la UE Sant Julià. El nostre equip va caure malgrat el domini del joc durant bona part del partit.

La derrota per 3-0 sembla voluminosa, sobretot, per la quantitat de gols encaixats. Tot i un començament fluix, el domini de les accions es va capgirar amb l’expulsió del defensa rival i exjugador del nostre equip, Fabrice Begeorgi, per una agressió contra Genis Soldevila. A partir d’aquest moment, l’Inter va tenir la pilota i va crear les ocasions més perilloses, com un xut al pal de Carlos Gomes.

VEGEU IMATGES DEL PARTIT CONTRA LA UE SANT JULIÀ

L’Inter va sortir a la represa amb el mateix esperit de lluita per escurçar diferències, però el porter rival va impedir el gol en nombroses oportunitats. El nostre equip va protestar una agressió sense pilota dins de l’àrea rival contra Ivan Vigo.

El nostre equip ara comparteix el tercer lloc de la classificació amb 16 punts i el proper rival serà la UE Santa Coloma a la penúltima jornada de Lliga abans l’aturada de festes de cap d’any.

UN IL·LUSTRE A LA GRADA

La nostra plantilla va sentir el suport d’una visita il·lustre: Albert Virgili, davanter del nostre equip la darrera temporada i que continua recuperant-se després de patir la ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre durant el partit de l’Inter contra la UE Santa Coloma a l’abril.

«Virgi» va estar a la grada durant tot el partit com un aficionat més, i va donar suport en tot moment. Albert és un més de la nostra família! Amb tu, SEREM MÉS!

Albert Virgili i Ilde Lima, dos il·lustres donant suport a l’equip