Publicado el

Les nostres pioneres

L’Inter d’Escaldes està creixent, tant és així que per primer cop tenim un equip femení jugant a les categories de futbol base. El club ha volgut fer un homenatge a les quatre jugadores que van jugar el primer partit de la nostra història.

Sara Pelfort, Anna Martín, Carla Vázquez i Lola Mazón van inscriure els seus noms a la història per haver-se estrenat el 13 d’octubre del 2018 a la Lliga Femenina Benjamí-Aleví Tardor contra l’FC Encamp B.

VEGEU IMATGES DE L’ESDEVENIMENT AMB LES NOSTRES JUGADORES

El club va fer un reconeixement a les quatre nenes pioneres donant-les un regal personalitzat a la nostra seu social. Adolfo Baines, l’entrenador del nostre primer equip, va participar-hi amb entusiasme, igualment que les famílies de les nenes que sempre fan costat a la plantilla.

«Em sembla molt bé perquè hi havia altres nenes el dia del partit i ens ho vam passar-hi molt bé. M’agrada ser la responsable de totes i dir-les on van al camp», assegurava Sara Pelfort, la capitana de l’equip.

Gràcies a la fita assolida per aquestes nenes, el nostre equip femení va créixer durant aquest curs, de fet, es van afegir dues jugadores a la plantilla: Matilde Rosaria i Erika Galvão, que van participar en una altra fita, l’obtenció del primer punt a la competició.

«Si hi han més nenes, podem avançar una mica més. M’agradaria que hi hagin unes nenes més», confessava Carla Vázquez.

El futbol femení es desenvolupa dia rere dia, i l’Inter vol mantenir aquesta tendència amb les nostres noies. Amb vosaltres, SEREM MÉS!