Publicado el

Vents de canvi

El primer equip de l’Inter d’Escaldes torna a la victòria a la Lliga de Primera Divisió. L’últim partit contra la UE Santa Coloma va ser una demostració més de que res serà fàcil durant aquest curs, però tot és possible.

El triomf de l’Inter per 1-0 sembla poc després de les oportunitats de perill que el nostre equip va generar davant la porteria rival, de fet, de bon principi l’Inter va anar per feina. Tot i les ocasions de gol del nostre equip, també vam tornar a tenir una bona feina defensiva en una jornada molt ventosa que a vegades aturava el moviment de la pilota.

Genís Soldevila va marcar al minut 76 gràcies a un xut de falta directa. «El Pistoler» va marcar el seu tercer gol aquest curs i és un dels golejadors del nostre equip amb tres dianes (l’altre pitxitxi és Sergio Moreno).

Amb aquest triomf, l’Inter deixa enrere dues derrotes i comparteix el segon lloc de la classificació amb la UE Engordany i l’FC Santa Coloma, tots amb 19 punts, un per sobre l’FC Lusitans, l’últim rival abans de l’aturada de cap d’any.

Rodrigo Vergara va tenir oportunitats de marcar amb cops de cap. El davanter colombià va jugar el seu quart partit com a titular.