Publicado el

El millor dels premis

Potser que l’Inter d’Escaldes no hagi obtingut cap distinció, tant individual com col·lectiva, a l’hora del repartiment oficial de premis d’aquest any. No obstant això, per al nostre club no hi ha res millor que comptar amb cada un de vosaltres.

Per exemple, Sergio Moreno i Ilde Lima sóm motiu d’orgull per al nostre club. Tots dos internacionals per la selecció d’Andorra, van rebre un reconeixement pel seu rendiment enguany amb l’absoluta. Però, que dos jugadors de la seva qualitat futbolística i humana pertanyin a l’Inter, ens omple el cor.

I la nostra Escola? Doncs no som el club amb més llicències ni el club amb el premi Fair Play. Sí que n’és important, però, mirem la nostra base que no s’atura, l’esforç dels jugadors de totes les categories i les seves famílies lluitant per aconseguir grans fites per a la nostra institució, amb una gestió esportiva i directiva… Fer les coses bé no garanteix l’èxit immediat però, si no ens aturem, segur que estarem més a prop d’aconseguir-ho.

No volem desmerèixer la resta d’equips i jugadors que merescudament van guanyar un trofeu, però, el millor dels premis sou vosaltres. Tots junts, SEREM MÉS!

El nostre defensa Ilde Lima va rebre un reconeixement per la seva tasca com a difusor de Gol Solidari, un dels nostres patrocinadors