Publicado el

A per una altra gesta

Alineació de l’Inter al partit de l’últim Dia de la Constitució

S’acosta una nova oportunitat per al creixement de l’Inter d’Escaldes, la Copa Constitució 2019. El nostre primer equip sap el calendari de partits després del sorteig que s’ha dut a terme aquest dimecres.

El nostre equip jugarà contra el guanyador de l’emparellament entre el CE Carroi i la UE Santa Coloma, partit que es disputarà el 20 de gener. La nostra estrena a la Copa serà el 14 de març, és a dir, durant la Diada de la Constitució.

L’Inter intentarà superar la fita assolida a l’última edició de la Copa, quan va arribar a les semifinals i només va caure a l’últim minut de la pròrroga contra la UE Sant Julià. Aleshores, el millor rendiment del nostre club a la competició va ser l’any 2002, quan va perdre contra l’FC Lusitans a la final.

El campió de la Copa Constitució guanya un lloc com a representant andorrà a les fases prèvies de la UEFA Europa League.

El davanter Albert Virgili a la semifinal de la Copa Constitució 2018