Publicado el

El millor per tancar l’any

Christian Coelho és un dels golejadors de l’equip amb 4 gols (foto: arxiu)

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes va tenir la seva victòria més sonada de l’actual temporada a la Segona Divisió, quan va vèncer un dels candidats a pujar de categoria. Una gran presentació per tancar l’any.

L’Inter B va imposar-se per 3-1 contra l’FS La Massana, segon classificat de la Lliga de Segona Divisió, al partit que va tancar la jornada de diumenge al Camp d’Esports d’Ordino. Un doblet de Joel Romà i un gol de Christian Coelho van ajudar per assolir la victòria.

Les bones sensacions del nostre equip durant el curs van confirmar-se amb un triomf que llueix per la importància del rival i pel joc de l’Inter B, que va dominar el partit malgrat haver començat amb un gol en contra. Per si no n’hagués prou, la remuntada final va ser amb un home menys per expulsió d’Albert Àvila per doble groga.

L’Inter B tanca el 2018 a la vuitena posició amb 9 punts, i el seu proper partit a la Lliga serà el 27 de gener contra l’FC Encamp B.