Publicado el

Res millor que guanyar

La frase que hem fet servir de títol d’aquest article és la mateixa que va repetir bona part dels jugadors del nostre primer equip un cop acabat l’últim partit. L’Inter tanca l’any com l’equip més guanyador de l’actual temporada de Primera Divisió.

El triomf de l’Inter contra l’FC Lusitans per 3-0 va ser un dels partits més especials de la temporada, no solament per assolir una victòria que mantigués l’equip a la part alta de la classificació, sinó també per ser una clara demostració que el creixement del nostre projecte esportiu està pel bon camí.

L’Inter va marcar la diferència en gols a la segona meitat, després d’una primera part molt equilibrada i lluitada. Es destaquen els gols d’Arturo Riestra (es va estrenar davant les xarxes aquesta temporada), Carlos Gomes i Genís Soldevila, pitxitxi de l’equip amb quatre dianes. Aleshores, l’Inter va mostrar solidesa defensiva (quart partit amb la porteria a zero, i segon consecutiu) amb una formació de tres defenses i un mig del camp massa poblat.

El nostre equip tanca l’any a la segona posició, compartida amb l’FC Santa Coloma, amb 22 punts que s’han obtingut gràcies a un empat i set victòries. L’Inter és, fins ara, l’equip amb més partits guanyats de tota la temporada de Primera Divisió.

El proper partit de l’Inter serà contra l’FC Encamp el 27 de gener, no obstant això, els entrenaments de la plantilla no s’aturen aquesta setmana pre-nadalenca.

Moment del xut de Genís Soldevila que va acabar en gol