Publicado el

A llegir!

L’Inter d’Escaldes fa un nou pas endavant com a club, ara tornant a l’organització d’un esdeveniment esportiu. La literatura esportiva tindrà una nova obra amb un dels nostres jugadors com a protagonista.

El defensa Ilde Lima és l’autor del pròleg del llibre Historias de camisetas: relatos del otro fútbol, de l’escriptor espanyol Adrián Morales Gracia. El nostre jugador ha participat a l’obra literària a causa de la seva experiència com a col·leccionista de samarretes de futbol, ja que Ilde compta amb prop de 600 equipacions de seleccions i clubs del món.

El llançament del llibre per a Andorra es durà a terme el dijous 27 de desembre a la seu social del nostre club i comptarà amb la presència d’Ilde Lima, l’autor del llibre i de la premsa nacional. A l’esdeveniment s’anunciarà els punts de venda del llibre, editat per Libros.com.

Ilde Lima amb la samarreta de l’Inter que, segur, està a la seva col·lecció