Publicado el

«No renunciem a res»

S’acosta el final de l’any 2018 i ha arribat el moment de les valoracions. L’entrenador del nostre primer equip, Adolfo Baines, fa una reflexió pel que fa l’actual rendiment a la Lliga i els propers reptes per assolir.

L’Inter d’Escaldes tanca el primer semestre d’aquest curs amb el seu millor rendiment de la història: mai l’equip s’havia mantingut a la primera meitat de la classificació en totes les jornades disputades i, de fet, en tres jornades va ser el capdavanter. Avui l’Inter és l’equip amb més victòries de la Lliga, amb set triomfs.

«No vam començar com a favorits per assolir la part alta de la classificació, no obstant això, després del primer tram de la temporada podem dir que estem a la mateixa alçada dels equips que sí són favorits. És veritat que encara queda molta lliga però lluitarem fins al final», reflexionava el nostre entrenador.

Juntament amb la Lliga Nacional, el nostre primer equip s’estrena als quarts de final de la Copa Constitució 2019 el 14 de març davant el guanyador de la clau entre el CE Carroi i la UE Santa Coloma.

«La Copa és una altra porta per derribar. És un accés directe cap a Europa i hi lluitarem amb totes les nostres forçes. No renunciem a res», confessava el Míster.

Adolfo Baines està a prop de fer quatre mesos com al primer entrenador professional de la història del club. La seva feina es divideix al camp, tan pels entrenaments com per als partits, i a la nostra seu social per fer els plannings d’entrenament i l’anàlisi tàctic.

«Estic molt content perquè tot el que em vam plantejar a l’inici d’aquesta aventura s’està complint. Estic encantat amb els jugadors i la gent amb la que hi treballo, tothom comparteix la mateixa visió de futur que omple d’il·lusió», concloïa.