Publicado el

Tres països en quatre dies

Des d’Andorra sembla molt natural anar cap a Espanya o França en un dia. Fins i tot visitar punts de triple frontera com el pic de la Medacorba o la Portella Blanca, tot i estar lluny de nuclis urbans, és assequible. El nostre ambaixador itinerant ha assolit la fita d’estar en tres països, però, travessant muntanyes i deserts.

Oriol Fité va completar un tour de quatre dies des del Salar de Uyuni, el major desert de sal del món que està en territori bolivià, cap a la ciutat xilena de San Pedro de Atacama. Tot seguit va creuar la frontera fins la ciutat argentina de Salta, amb la dificultat de la serralada dels Andes i el desert d’Atacama, el més àrid del món.

Abans d’arribar al Salar de Uyuni, el nostre defensa durant la temporada passada va completar un recorregut de deu dies per Bolívia, quan va conéixer la petita ciutat de Copacabana, molt propera al Titicaca, el llac navegable més alt del món. Oriol també va visitar les ciutats de La Paz, Sucre i Potosí, sempre amb la samarreta de l’Inter.

Ara Oriol torna a la ciutat argentina de Córdoba per les festes de cap d’any i així rebre el 2019 quatre hores després que el territori andorrà. Segur que el proper any està ple de nous destins per al nostre ambaixador, que compta amb el patrocini de Gol Solidari i el seu web Mochila y Mundo.

Oriol Fité gaudeix de la sorra del Desert d’Atacama