Publicado el

Un Nadal més dolç

Xurros amb xocolata, regals i premis. L’Escola de l’Inter d’Escaldes tanca les activitats de l’any 2018 amb un bon gust de boca, gràcies a l’esmorzar nadalenc que el nostre futbol base ha gaudit dissabte.

Bona part de jugadors i jugadores eren al hall de la sala d’esdeveniments del Prat del Roure de la nostra parròquia per compartir la cloenda de l’any amb el tradicional sorteig de premis.

A l’esmorzar s’ha sentit l’espèrit d’unió i d’esforç de la nostra Escola, una de les pioneres del país, per assolir els objectius en cada una de les categories.

«Crec que és una temporada excel·lent, amb bons resultats del primer equip, a nivell de formació vam crear l’equip sènior B i l’equip femení. És una confirmació del creixement que hem tingut com a club», assegurava l’assessor tècnic de la nostra Escola, Richard Imbernón.

El nostre futbol base tindrà una petita atudara fins a la segona setmana del gener, ja que dissabte 12 tornen les competicions de futbol base a la modalitat de futbol sala.

Part dels jugadors amb premis del tradicional sorteig nadalenc

EL PRIMER EQUIP TAMBÉ TANCA L’ANY

La plantilla del primer equip de l’Inter d’Escaldes també va gaudir divendres d’un esdeveniment nadalenc: un sopar al restaurant Mediterrani de Caldea, un dels indrets més tradicionals de la nostra parròquia.

L’esdeveniment no solament va servir per gaudir del sopar, sinó també per fer una revisió en imatges del curs i enfortir llaços entre tota la plantilla.