Publicado el

Que comenci la funció

Comença un nou any, però, l’actual temporada continua en disputa. L’Inter Club d’Escaldes segueix a la lluita per diferents objectius durant el curs.

Dijous, el tercer dia del 2019, va ser la retrobada del nostre primer equip que va entrenar-se a Prada de Moles d’Encamp. Bona part de la plantilla va fer treballs de reactivació per mantenir el ritme després de les festes de cap d’any.

L’Inter es prepara per al seu retorn a la Lliga Nacional 2018-19 contra l’FC Encamp el 27 de gener. Abans de la data esmentada, el cos tècnic valora la possibilitat de jugar partits amistosos.

Un altre equip del nostre club que va tornar als treballs dijous és el nostre Juvenil que va tenir el seu entrenament al Centre d’Entrenament de la FAF. El Juvenil torna a les competicions el 12 de gener a la modalitat de futbol sala, igualment, la resta d’equips del nostre futbol base.