Publicado el

«Vull acabar a l’Inter»

L’Inter Club d’Escaldes està ple d’històries que ens enriqueixen. Al nostre futbol base hi ha un jugador molt destacat pel seu talent: Nian Bisbal. El seu somni és acabar al mateix equip que va començar la seva trajectòria futbolística.

Nian, en hores d’ara, és un dels jugadors de la categoria Infantil, després d’haver jugat a totes les categories de futbol-7 de la nostra Escola. De fet, avui viu la seva primera experiència al futbol-11.

«T’has d’acostumar-ne. Un camp de futbol-7 que és més petit que el futbol-11, n’hi ha una gran diferència», confessava el jugador que va començar com a davanter i avui es desenvolupa com a extrem o migcampista.

«Nini» va néxier el 9 d’agost de 2006 i va arribar l’Inter quan tenia 7 anys. Nascut a Legazpi (Filipines), fill de Toni i Sònia, compta amb la nacionalitat andorrana, tant és així que ha estat convocat a la selecció Aleví del Principat.

«El meu somni és ser futbolista professional, almenys intentar-ho. Jo vull acabar a l’Inter i després veure una altra cosa», reflexionava sobre el seu futur futbolístic.

Sigui com sigui, la pilota és controlada per Nian Bisbal