Publicado el

Literalment, a casa seva

A l’entorn del retorn de l’activitat oficial del futbol base, volem destacar la història de dos germans molt implicats amb l’Inter d’Escaldes, el club de la seva parròquia de naixement i de residència. Coneixeu els bessons Ferrín.

Germán i Benet van néixer el 17 de juliol del 2000 i des que tenien 9 anys són jugadors de l’Inter. Un dels motius ha estat que la casa seva és molt a prop del camp del Prat del Roure, el principal indret d’operacions de la nostra Escola.

«Estar al costat de casa és el millor. Vam arribar aquí gràcies a un amic i no em penedeixo de res. Ha estat una experiència molt agradable», confessava Benet.

Els bessons, fills de Dolors i Manuel, estan molt implicats amb la nostra samarreta, tant és així que avui són jugadors de l’equip Juvenil i de l’equip filial, tanmateix tots dos van ser convocats al primer equip quan l’Inter militava a la Segona Divisió.

«El meu somni és jugar amb el primer equip, guanyar-hi algun títol i jugar-hi competicions europees. I perquè no, també jugar amb la selecció andorrana», deia Germán.

Els germans Ferrín formen part de la plantilla dels nostres equips Juvenils que s’estrenen aquest cap de setmana a les competicions nacionals de futbol sala. Podeu veure el calendari complet de partits de la nostra Escola aquí.

Els germans Ferrín i el camp del Prat del Roure: una escena molt típica