Publicado el

«L’Inter és un club ambiciós»

L’Inter d’Escaldes fa oficial el primer fitxatge d’hivern per al primer equip a la temporada 2018-19, Roger Nazzaro. El migcampista internacional amb la Sub 21 d’Andorra s’uneix al nostre projecte amb molta il·lusió.

Roger arriba al nostre club arran de les seves condicions que ha demostrat durant els entrenaments de gener. Tant és així que dissabte va participar al partit amistós contra l’Atlètic d’Escaldes i va marcar-hi el primer gol.

«Des del primer moment que vaig arribar, m’han acollit molt bé. Sembla que hi ha un grup molt bo i crec que podem aconseguir grans coses», considerava el nostre nou jugador.

Nazzaro celebra el seu gol contra l’Atlètic d’Escaldes

Nazzaro ha estat convocat per a la selecció Sub 21 d’Andorra, jugant-hi quinze partits a dos Pre-europeus de la categoria. A més, el migcampista va jugar a la selecció Sub 19 i Sub 17 del Principat.

«A l’Inter tinc l’oportunitat de seguir creixent com a jugador. He tingut la sort de trobar un club ambiciós, amb un projecte ferm i les idees molt clares. Crec que serà molt beneficiós per al meu futur i espero aportar el meu granet de sorra», reconeixia.

El jugador s’uneix al nostre club amb un contracte per una temporada. Benvingut, Roger! Amb tu, SEREM MÉS!