Publicado el

Trèvol Blau i Negre

L’Inter Club d’Escaldes ha crescut gràcies als seus jugadors, entrenadors i directius. Hi falta algú? Doncs sí: els nostres aficionats, sovint la família directa dels membres de la plantilla o gent que s’ha guanyat l’afecte del club. Coneixeu la història d’Antonio i Luisa.

Antonio Gonçalves és un dels propietaris del bar Trèvol Verd, ubicat molt a prop del Centre d’Entrenament de la FAF, i s’ha tornat un dels aficionats més implicats rebent membres del nostre club des que el nou projecte de l’Inter va començar fa quatre anys.

«La gent de l’Inter és meravellosa, són els millors sense cap mena de dubte. Per a mi ja són part de casa meva, són part de la meva família i del meu cor», confessava Antonio.

El Trèvol Verd s’ha transformat en un indret de referència per a la gent de l’Inter, ja sigui per a una celebració, una xerrada informal o simplement un àpat. A la cuina és María Luisa Gómez, dona d’Antonio i encarregada del menjar i de repartir l’afecte als comensals.

«Els de l’Inter són molt estimats per a mi. De debò: super, super apreciats. Ho dic amb el cor: els estimo molt i intento demostrar-ho amb el meu menjar i la meva atenció», afirmava Luisa molt emocionada.

Com a una petita mostra d’aquest afecte, part de la plantilla del primer equip del nostre club va donar un obsequi als propietaris del Trèvol Verd que no van dubtar en ficar-ho a un lloc molt especial. Amb aficionats implicats, SEREM MÉS!

Luisa i Antonio amb el nostre obsequi que lluiexen al seu bar